Ulti Clocks content
Без неприятни изненади ! ПДФ Печат Е-мейл

Ние претендираме ,че сме коректни към нашите клиенти - защо ? :

 

     1. НИЕ СМЕ ОБЯВИЛИ ЦЕНИТЕ СИ В САЙТА !!! 

В общия случай ще Ви поискат да направите запитване , за да Ви дадат цена , възможно е коректна , възможно е според това колко може да плащате или колко сте " на зор " ...

 

     2.  Дават Ви цена за халето без включен монтаж ? ... или без вкючена обшивка или със 70-100 грама цинково покритие, което на 3-тата година почернява или нещо друго ...

 При нас няма допълнителни скрити разходи които възникват по време на изграждането

 

     3. Никога не сме искали предоговаряне и анекси по време на изграждането.

Никога не сме искали повече от ПЪРВОНАЧАЛНО договореното.

 

     4. Ние няма да Ви поискаме допълнителни пари ПО ВРЕМЕ НА ИЗГРАЖДАНЕТО , защото " ТОЧНО " Вашия обект е " МНОГО ТРУДЕН " !

   

     5. Това , което се договорим в началото , ще важи до края - без неприятни изненади.

 Наложило се е като нормална практика в строителството , ако си планирал някаква сума за нещо - да я умножиш по 2 , - " за да ти стигне " 

С нас няма да Ви се налага да умножавате по 2 , 3 и т.н.

 

     6. Няма изненади с времето за което ще стане - машината, която го изработва идва при Вас  - на обекта , не се налага да доставяме с месеци нещо от някъде си за непредсказуемо време.

 

     7. Всичко се изработва пред вас , Вие можете да контролирате и коригирате това което става и няма да има случай в който сте си платили и Ви доставят НЕЩО , което може и да не Ви харесва , но " това е положвнието ", може и да не е точен размера , но вече е изработено и ...

 

     8. Няма изненади с качеството - обработката е изцяло машинна и качеството е винаги едно - отлично. Получавате оригиналните етикети от рулоните.

 650

     9. Имаме огромен опит - Вашия обект няма да е 5 -ти или 10 -ти за нас и няма да се налага да се учим на него правейки грешки за Ваша сметка.

 

     Никога никой наш клиент не е оставал недоволен от качеството и времето за което сме изградили обекта